Vraag hier snel en vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact op via   06-24438190

Isolatie Saihvloeren

Warmte-isolatie van uw vloer zorgt voor meer comfort in huis, en is een effectieve manier van energie besparen.

Huizen met vloerisolatie verliezen minder warmte, waardoor u minder hard hoeft te stoken. Na vloerisolatie daalt het gasverbruik op jaarbasis met gemiddeld 325 m3. Dat scheelt 580 kilogram CO2-uitstoot. Huiseigenaren die vloerisolatie lieten aanleggen, merken dat het huis minder tocht, gelijkmatiger warm is en dat ze geen last meer hebben van vocht vanuit de kruipruimte.

Is er een hoge kruipruimte onder de vloer van de begane grond, dan is de vloer makkelijk te isoleren. Bij een lage (of geen) kruipruimte, is ook vloerisolatie mogelijk – maar minder makkelijk.

Geluidsisolatie

Het heen en weer geloop van de bovenburen of het dichtslaan van deuren, het verschuiven van voorwerpen of andere trillingen, het zijn allemaal geluiden die vaak als hinderlijk worden ervaren. “Niet nodig”, zeggen we bij SAIH Vloeren, we kunnen d.m.v. speciale isolatie deze geluidschokken sterk verminderen. We werken daarbij met de meest recente technieken en materialen én op een milieubewuste manier mee aan uw leefomgeving en die van uw (beneden)buren.

We gebruiken eenvoudig aan te brengen vloerplaten of klik-vloerplaten. Dankzij de EPS-technologie kunt u rekenen op onmisbare eigenschappen als vochtongevoeligheid en goede betonhechting. Dit resulteert in optimale en duurzame geluidsisolatie van uw vloer.

Benieuwd welke isolatie voor uw woning het beste resultaat oplevert? Vraag Advies op maat aan bij SAIH Vloeren.

Contactformulier

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht dan nemen wij z.s.m. contact met u op
Hoe heeft u ons gevonden


Afbeeldingen

Groot of klein project u kunt bij ons terrecht!

SAIH Vloeren is een vloerenbedrijf dat vakkundige oplossingen biedt voor het renoveren van bestaande vloeren of het gieten van nieuwe vloeren. Met ruim 10 jaar ervaring en professionele apparatuur zijn wij u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over onze mogelijkheden, wil je een afspraak maken met ons of een offerte aanvragen, vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.
Hoe heeft u ons gevonden